Att gå på raveparty

raveonDet är många som har hört talas om ravepartyn. Ibland pratas det om som något roligt att se fram emot och i vissa sammanhang framställs det som någonting läskigt man bör undvika. Inom ravekulturen är de vilda festerna ett viktigt uttryckssätt. Genom att intensivt lyssna och dansa till elektronisk musik får man utlopp för massor av starka känslor. Det är betydande att detta sker tillsammans med andra människor. Det finns en hel del rykten om hur det är att gå på raveparty. Vissa saker stämmer och andra saker är inte mer än just bara rykten.

Påverkad eller opåverkad?

Hur tänker du dig att du ska klä dig om du ska gå på raveparty? För de flesta dyker en bild upp i huvudet när man får just den frågan. Kanske tänker du på starkt lysande neon, färgglada magväskor och kläder med suggestiva tryck i kombination med en häftig frisy. När man går på raveparty kan man egentligen klä sig hur som helst eftersom det är musiken som är i centrum. Om du vill kan du shoppa snygga kläder online på morris rea
för att utöka garderoben med nya tillskott, eller så kör du på dina vanliga favoriter. Vissa förknippar ravepartyn med att ta droger, men det är i många fall ett illasinnat rykte. Den äldre generationen har ibland haft svårt att förstå ungdomens musik och när rave kom var det märkligt att se hur människorna tycktes förlora sig själva i musiken. Visst finns det många som tar droger i samband med rave, men man kan festa helt opåverkad av något annat än musiken.

Dansa loss till musiken

I många fall beskrivs rave som en subkultur som tar sig uttryck både i musiken, klädstilen och i fansens frisyrer. Många har fördomar om hur det går till på ravepartyn. Vad ska man ha på sig och måste man ta droger? Egentligen kan man ha på sig precis vad man vill eftersom rave fokuserar på musiken, men många väljer häftiga kläder med mycket färger och gärna med neondetaljer. När det gäller droger finns det tyvärr en viss sanning i myten, men det går absolut att gå på rave och bara dricka vatten. Droger är inget måste och inte heller synonymt med rave! Eftersom trance musik är så uppslukande finns det folk som har bestämt sig för att förstärka upplevelsen genom att tillsätta olagliga substanser, men långt ifrån alla gör så. Att gå på raveparty är en rolig tillställning som kan hålla på hela natten eller till och med flera dagar. Du behöver inte förbereda dig mer än att sätta på dig sköna skor, så du verkligen kan dansa.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

hotnews