Marknadsför ravefesten på rätt sätt

Det finns många sätt att sprida ordet om din ravefest till rätt personer. Publicering på sociala medier, kanske i samarbete med influencers, är ett sätt. Inlägg på relevanta forum är ett annat. Se till att ha din målgrupp tydligt framför dig och se till att marknadsföra ditt event på rätt ställen och på rätt sätt.

Se till att synas när planeringen är klar

När tillstånd, lokal, ljudanläggning och allting annat som krävs för att arrangera är klart – då är det dags att börja sprida informationen till allmänheten. Du kan anlita Printer för att skapa reklamprodukter. Kanske vattenflaskor med festlogotypen till de 50 första som bokar biljett. Eller varför inte plånböcker, t-shirts, korkskruvar eller ballonger. Beroende på vilken stil och känsla festen ska ha finns det massor av olika produkter att erbjuda. Det garanterar att hajpen kring ditt arrangemang ökar och ger samtidigt en bonus åt de som är först ute att boka.

Om du marknadsför smart online kan du komma undan med att spendera nära noll kronor, och således lägga pengarna på kul grejer i stället. Se till att ha någon som kan sociala medier och internetforum, och du kan få bästa möjliga ”word-of-mouth”-reklam helt gratis.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

hotnews